Markt- en Opinieonderzoek
Zeker Meten

Team Vier is een full service marktonderzoekbureau en levert al 30 jaar kwaliteit in onderzoek. Met geavanceerde methoden zijn wij van alle marktonderzoeken thuis. Wij willen door middel van onderzoek optimaal bijdragen aan het succesvol onderbouwen van beleidsbeslissingen van onze klanten in de profit en non-profit sector.

 

Online oriëntatie op een koopwoning stijgt; tablet stijgt het hardst

De afgelopen maanden registreerde het Kadaster* een stijging in het aantal verkochte woningen. In juni 2014 steeg dit aantal met 56,8 % ten opzichte van juni 2013. Lees meer

 
Panel Login

Op deze panelsite kunt u inloggen op uw 
persoonlijke pagina. U kunt zien hoeveel punten
u tot nu toe gespaard heeft en u kunt uw
persoonlijke gegevens inzien en
desgewenst wijzigen.

Veelzijdigheid als troef

Door meten tot weten. Dat is in de kern waar marktonderzoek voor staat. Zonder enigerlei vorm van onderzoek ingrijpende beslissingen nemen op marketinggebied kan leiden tot grote verspilling van tijd en geld. Bij de selectie van een onderzoekbureau is mijn advies om te kiezen voor een bedrijf met een breed palet aan onderzoekmogelijkheden.

Team Vier is zo’n organisatie. Met een verscheidenheid aan tools, die als standaardoplossing kunnen worden ingezet, maar ook met een creatieve aanpak voor dienstverlening op maat. Zeker meten!

Cees van Rooy, directeur van Costelloo, is actief als onafhankelijk onderzoeks- en media-adviseur en als publicist; recent verscheen van zijn hand het Handboek Reclamefolders (Kluwer).