Onderzoeken

Wij als Team Vier vinden:

  • dat we het beste onderzoek doen als we open minded zijn zonder star te zijn in keuze van methoden
  • dat geen enkele vraag hetzelfde is en elke situatie anders is
  • dat creatief maatwerk nieuwe mogelijkheden schept
  • dat de beste samenwerking ontstaat als er een echte wisselwerking met klanten is

Wij kunnen omnichannel onderzoek verzorgen en die kanalen kiezen die het meest passend zijn om mensen te benaderen en voldoende respons te realiseren. Soms is dat één kanaal, maar steeds vaker kiezen we voor een combinatie van kanalen. We bieden online onderzoek, face-to-face onderzoek, telefonisch onderzoek en schriftelijk onderzoek. Voor telefonisch onderzoek hebben wij een in-house telefonische unit met specifieke voordelen.

We hebben vier specialisaties: merk en communicatie, klant- en medewerkerstevredenheid, bezorgkwaliteit en customer journeys. Klik voor meer informatie hierover bovenstaande zwarte balk of hieronder.

Wilt u ervaren hoe wij onze beloften voor u waarmaken? Neem dan contact met ons op!

Teamvier gaat verder met collega DirectResearch

TEAM VIER GAAT VERDER MET COLLEGA DIRECTRESEARCH: JE VINDT ONS OP DIRECTRESEARCH.NL

Team Vier & DirectResearch zijn per 1 januari 2021 gefuseerd. Na een succesvolle samenwerking binnen de ME Research Group gaan wij nu verder onder de naam van onze compagnon: DirectResearch. 

U kunt bij ons terecht voor dezelfde service die u gewend bent vanuit Team Vier. Één sterk onderzoekshuis van kennis, kunde en vaardigheid. Wij refereren u graag door naar de pagina van DirectResearch. 

Hier staan wij voor u klaar, zoals u gewend bent, om uw onderzoeksvraag zo goed mogelijk te behandelen.  

 

Vanwege de overgang naar een ander platform zal deze site vanaf 01-01-2022 niet meer beschikbaar zijn.

Bent u lid van het team4 panel, maar bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op deze link voor een nieuw wachtwoord: https://teamvier.collecthorpanel.nl/user/forgot

Bent u lid van het team4 panel en heeft u al een nieuw wachtwoord ingesteld? Ga dan hier naar uw portal: https://teamvier.collecthorpanel.nl/

 

-----

Ga naar DirectResearch