Over team vier

 

Waarom kiest u voor Team Vier? Om onze koffie en teamspirit, mentaliteit, nuchtere aanpak? Uitstekend. Maar ook klanten die ‘gewoon’ een uitstekend onderzoek willen zonder franje mét een kop en staart in de zin van advies, expertise en mee-ondernemen en doordenken op de vraag zijn van harte welkom. We zijn er uiteraard trots op dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening waarderen met een 8,1!

Als toonaangevend marktonderzoeksbureau heeft Team Vier natuurlijk alle expertise in huis die u van ons verwacht. Net als andere bureaus. Toch doen wij het net even anders:

  • U krijgt optimale resultaten en de beste service omdat we per project een team bouwen. We mixen daarbij een succescocktail met ervaren rotten, jonge frisblikkende onderzoekers, bewezen methodes, een flexibele aanpak met maatwerk, plus: liefst altijd een verrassend idee dat echt dingen kan veranderen. We denken verder voor een nog beter resultaat.
  • We willen u natuurlijk verrassen dus u heeft dit niet gelezen: (U krijgt meer dan u vraagt)
  • Al sinds 1983 zijn we succesvol in marktonderzoek, we werken al jarenlang samen met grote en kleine opdrachtgevers.
  • Als experts vinden we het belangrijk om kennis binnen de branche te delen en vergroten. Daarom hebben we een actieve rol in de brancheorganisatie.
  • Uw vraag is altijd uniek waardoor voor ons geen dag, opdracht, probleem, uitdaging hetzelfde is. Dat houdt ons scherp, gemotiveerd en in the lead!

Wij zijn lid van:

 


Team Vier hanteert de Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld door de MOA. De MOA, Center for Information Based Decision Making & Marketing Research is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met Market Research, Digital Analytics, Marketing Intelligence en Beleidsonderzoek. Lees hier de algemene voorwaarden van de MOA.

DIRECT CONTACT

* verplichte velden

MAIL ONS

info@teamvier.nl

Teamvier gaat verder met collega DirectResearch

TEAM VIER GAAT VERDER MET COLLEGA DIRECTRESEARCH: JE VINDT ONS OP DIRECTRESEARCH.NL

Team Vier & DirectResearch zijn per 1 januari 2021 gefuseerd. Na een succesvolle samenwerking binnen de ME Research Group gaan wij nu verder onder de naam van onze compagnon: DirectResearch. 

U kunt bij ons terecht voor dezelfde service die u gewend bent vanuit Team Vier. Één sterk onderzoekshuis van kennis, kunde en vaardigheid. Wij refereren u graag door naar de pagina van DirectResearch. 

Hier staan wij voor u klaar, zoals u gewend bent, om uw onderzoeksvraag zo goed mogelijk te behandelen.  

 

Vanwege de overgang naar een ander platform zal deze site vanaf 01-01-2022 niet meer beschikbaar zijn.

Bent u lid van het team4 panel, maar bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op deze link voor een nieuw wachtwoord: https://teamvier.collecthorpanel.nl/user/forgot

Bent u lid van het team4 panel en heeft u al een nieuw wachtwoord ingesteld? Ga dan hier naar uw portal: https://teamvier.collecthorpanel.nl/

 

-----

Ga naar DirectResearch