Over team vier

 

Waarom kiest u voor Team Vier? Om onze koffie en teamspirit, mentaliteit, nuchtere aanpak? Uitstekend. Maar ook klanten die ‘gewoon’ een uitstekend onderzoek willen zonder franje mét een kop en staart in de zin van advies, expertise en mee-ondernemen en doordenken op de vraag zijn van harte welkom. We zijn er uiteraard trots op dat onze opdrachtgevers onze dienstverlening waarderen met een 8,1!

Als toonaangevend marktonderzoeksbureau heeft Team Vier natuurlijk alle expertise in huis die u van ons verwacht. Net als andere bureaus. Toch doen wij het net even anders:

 • U krijgt optimale resultaten en de beste service omdat we per project een team bouwen. We mixen daarbij een succescocktail met ervaren rotten, jonge frisblikkende onderzoekers, bewezen methodes, een flexibele aanpak met maatwerk, plus: liefst altijd een verrassend idee dat echt dingen kan veranderen. We denken verder voor een nog beter resultaat.
 • We willen u natuurlijk verrassen dus u heeft dit niet gelezen: (U krijgt meer dan u vraagt)
 • Al sinds 1983 zijn we succesvol in marktonderzoek, we werken al jarenlang samen met grote en kleine opdrachtgevers.
 • Als experts vinden we het belangrijk om kennis binnen de branche te delen en vergroten. Daarom hebben we een actieve rol in de brancheorganisatie.
 • Uw vraag is altijd uniek waardoor voor ons geen dag, opdracht, probleem, uitdaging hetzelfde is. Dat houdt ons scherp, gemotiveerd en in the lead!

Wij zijn lid van:

 


Team Vier hanteert de Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld door de MOA. De MOA, Center for Information Based Decision Making & Marketing Research is een vereniging van bedrijven en instellingen die zich bezighouden met Market Research, Digital Analytics, Marketing Intelligence en Beleidsonderzoek. Lees hier de algemene voorwaarden van de MOA.

DIRECT CONTACT

  * verplichte velden

  MAIL ONS

  info@teamvier.nl