Historie

Zonder geschiedenis geen toekomst. Team Vier bestaat sinds 1983 en werd opgericht door vier oud-collega’s van Interview. Liefde voor het vak marktonderzoek en een gezonde ondernemingszin was de verbindende factor. Door de jaren heen verplaatste het bureau van de Amsterdamse Herengracht (met focus op telefonisch onderzoek) naar het oude centrum van Amstelveen. Team Vier stond en staat voor no-nonsense, service en vakwerk. Intussen transformeerden we ons tot een full-service marktonderzoekbureau met een goede reputatie in de markt en een zeer trouwe klantenkring.

Op 1 juli 2012 namen Jeannetta Berghahn (dochter van) en Remco Frerichs het stokje over. Net als dertig jaar daarvoor in economisch zware tijden, maar vol vertrouwen in de toekomst. Na bijna 20 jaar in Amstelveen, is Team Vier 'back to her roots' gegaan en zijn we sinds juni 2015 gevestigd in Amsterdam (Buitenveldert).  De kernwaarden maatwerk, hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid zijn nog net zo belangrijk voor ons als bij de oprichting.

 

 

Remco Frerichs:

 

“Het is toch wel bijzonder dat het bureau destijds startte in de crisisjaren tachtig en dat we de afgelopen jaren weer – tegen de stroom in – enorm gegroeid zijn. Die feiten en onze langjarige klantrelaties bewijzen volgens mij dat we iets heel goed doen. Dat is enorm motiverend.”


DIRECT CONTACT

    * verplichte velden