Nieuws

Man traditioneel achter het stuur op weg naar vakantie

Bijna de helft van de Nederlandse automobilisten gaat dit jaar met de auto op vakantie. Voor de reis kiest men nog steeds voor een traditionele rolverdeling. In de meeste gevallen is het de man die de autoreis op zich neemt. Dat blijkt uit het Grote Auto&Verkeer Onderzoek van Allsecur uitgevoerd door Team Vier. 
Lees meer >

Fair Data: hoe Team Vier omgaat met de privacy van consumenten

Privacy is een onderwerp dat volop in de belangstelling staat. Dat is ook logisch omdat de hoeveelheid persoonlijke informatie die door bedrijven en organisaties wordt verzameld, via allerlei digitale kanalen, nog nooit zo groot is geweest en zal alleen nog maar verder toenemen. Deze trend gaat niet ongemerkt aan de consument voorbij, zo blijkt uit onderzoek.
Lees meer >

Nieuw bij Team Vier.

Het team van Team Vier is recent uitgebreid met twee nieuwe medewerkers!  Omdat we vanuit Team Vier het belangrijk vinden te investeren in de ontwikkeling van mensen hebben we een nieuwe HR manager aangesteld. Daarnaast hebben we ook een extra supervisor voor het telefonische onderzoek aangetrokken. Tamara Rijnenberg en Kevin van Stralen stellen zich graag voor. 
Lees meer >

Hinderbelevingsonderzoek Schiphol

In opdracht van de Omgevingsraad Schiphol (ORS) heeft Team Vier, net als in 2013, een hinderbelevingsonderzoek uitgevoerd. Voor het onderzoek zijn ruim 1.000 omwonenden in de omgeving van Schiphol bevraagd over hun woonomgeving, beleving van geluidbronnen en eventuele hinder door vliegtuiggeluid.
Lees meer >

De rol van de folder in de customer journey

Uniek onderzoek naar de effecten van de reclamefolder Tijdens het nationale Brievenbus Reclame Congres heeft Team Vier een presentatie verzorgd over de effectiviteit van  reclamefolders en de rol die ze spelen in de customer journey van consumenten.
Lees meer >

Meer dan helft van de Nederlanders verwacht baan niet kwijt te raken door automatisering

Meerderheid is positief en denkt zijn of haar baan de komende tien jaar niet te verliezen aan een robot, computer of algoritme. Amsterdam, 4 april 2017 – Meer dan de helft (57 procent) van de Nederlanders maakt zich nog niet druk om de opkomende automatisering op de arbeidsmarkt. Toch verwacht bijna twee derde (67 procent) wel dat automatisering en de opkomst van nieuwe technologieën de komende tien jaar van invloed zullen zijn op de arbeidsmarkt. Slechts veertien procent van de Nederlanders is bang de komende tien jaar zijn of haar baan te verliezen aan een robot, computer of algoritme. Dat blijkt uit onderzoek van Indeed, de nummer 1-vacaturesite ter wereld, in samenwerking met onderzoeksbureau Team Vier.
Lees meer >

Team Vier breidt uit!

Het team van Team Vier is recent uitgebreid met drie nieuwe medewerkers! Zij stellen zich graag zelf even aan je voor.
Lees meer >

Merken met de best ervaren service

In het tijdperk van “digital first” besteden veel merken terecht veel aandacht aan de “digital transformation”  van hun organisaties. Een gevaar hierbij is dat je als merk zo opgaat in de technische mogelijkheden dat je de menselijke maat uit het oog verliest. De toekomst is digitaal én menselijk (zie: “When digital becomes human” van Steven van Belleghem).
Lees meer >

Klanttevredenheid: benchmarks in diverse branches

Klanttevredenheid is relevanter dan ooit, want met het gemak waarmee consumenten en bedrijven online nieuwe merken en producten kunnen uitproberen, lijkt loyaliteit soms ver te zoeken. Hoe houd je als organisatie grip op jouw doelgroepen nu de (klant)beoordelingen je online om de oren vliegen en de consument meer dan ooit van alles uitprobeert en ervaart?
Lees meer >

Nederlandse automobilist betaalt bijna half miljard te veel voor autoverzekering

Van de 7,2 miljoen Nederlandse particuliere personenauto’s (CBS, november 2016) zijn naar schatting ruim 2,4 miljoen auto’s oververzekerd. In totaal betaalt de Nederlandse automobilist hierdoor ruim 450 miljoen euro te veel voor zijn autoverzekering. Dit blijkt uit onderzoek van Allsecur en Team Vier.
Lees meer >

1 2 3 4 ... 14 volgende >