Nieuw bij Team Vier

Publicatiedatum: 27-06-2017

Het team van Team Vier is recent uitgebreid met twee nieuwe medewerkers! 
Omdat we vanuit Team Vier het belangrijk vinden te investeren in de ontwikkeling van mensen hebben we een nieuwe HR manager aangesteld. Daarnaast hebben we ook een extra supervisor voor het telefonische onderzoek aangetrokken.

Tamara Rijnenberg en Kevin van Stralen stellen zich graag voor. 

Tamara Rijnenberg is per 1 juni jl. gestart in de functie van HR manager. Tamara is een bekende van Team Vier: in het verleden heeft ze gewerkt als Supervisor, later als Junior Projectleider en na het afronden van haar studie Human Resource Management ook als HR Adviseur. De afgelopen jaren heeft ze ervaring bij diverse organisaties opgedaan en nu zal ze deze kennis in de praktijk brengen bij Team Vier. In haar huidige rol is ze verantwoordelijk voor het strategisch personeelsbeleid en het adviseren van de directie en collega’s omtrent alle HR gerelateerde vraagstukken.

Kevin van Stralen is in 2015 bij Team Vier begonnen als telefonisch enquêteur. Na anderhalf jaar kwam de vacature voor supervisor op zijn pad. “Ik heb geen moment getwijfeld en heb gesolliciteerd. Voordat ik het wist, zat ik achter het bureau van de supervisor. Het afwisselende werk en de leuke collega’s maken dit werk erg leuk. Door mijn ervaringen als enquêteur, weet ik mij goed te verplaatsen in de mensen. Ik leer dagelijks nieuwe dingen. Het motiveren en aansturen van enquêteurs, het maken van planningen, nieuwe projecten opstarten, recruitment  en de vele andere taken, maken dit werk erg afwisselend en zeer uitdagend. Vanuit mijn rol draag ik eraan bij dat we de kwaliteit van ons telefonisch onderzoek op een hoog peil houden.”

Overige berichten

Hoe Ymere data integreert in dagelijkse bedrijfsvoering om de klanttevredenheid te verhogen
Peiling onderzoeksbureau: Groep de Mos de grootste in Den Haag
Kwaliteit postbezorging in Nederland gestegen
Team Vier voldoet opnieuw aan de kwaliteitseisen voor marktonderzoek en Access Panels
Team Vier gecertificeerd voor ISO 27001-norm voor Informatiebeveiliging
Automobilist is bang om te rijden tijdens jaarwisseling
Hoe zijn bedrijven voorbereid op de nieuwe privacyregels? – Ons onderzoek voor Microsoft
Onderzoek: 1 op 4 slaat slag op Black Friday en Cyber Monday
Bijna de helft van het mkb worstelt met vinden juiste kandidaat