Team Vier gaat verder met collega DirectResearch: je vindt ons op directresearch.nl

Publicatiedatum: 01-01-2021

Team Vier & DirectResearch verder samen als één

Per 1 januari 2021 gaan onderzoeksbureau DirectResearch en Team Vier samen verder onder één noemer: DirectResearch. De twee bureaus, onderdeel van de ME Research Group, werken al intensief samen aan de Herengracht in Amsterdam en delen al actief kennis, ervaring & methodieken met elkaar. Door organisatorisch volledig de krachten te bundelen ontstaat er één sterk onderzoekshuis, waar opdrachtgevers met een grote diversiteit aan kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksoplossingen kunnen worden geholpen.

Eén sterk onderzoekshuis van kennis, kunde & vaardigheid

Bij zowel Team Vier als bij DirectResearch zit de liefde voor onderzoek in het DNA. Passie voor onderzoek, streven naar kwaliteit en de klant op nummer 1 – deze kernwaarden staan centraal. Het nieuwe DirectResearch staat sterker door de enorme ervaring & kennis die Team Vier met zich meebrengt: Meer dan 50 jaar onderzoekservaring komt samen in het nieuwe onderzoekshuis.

Voor de huidige klanten van Team Vier verandert er weinig. Jeannetta Berghahn, directie van Team Vier & Client Director van DirectResearch, blijft het aanspreekpunt voor klanten: “We blijven met dezelfde passie onze loyale klantenkring voorzien van de laatste inzichten op basis van kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek, waarbij er door de fusie nog meer mogelijkheden ontstaan op gebied van innovatieve onderzoeksmethoden en rapportagemogelijkheden.”

Klanten, oud en nieuw, zullen de cultuur van Team Vier herkennen binnen het nieuwe DirectResearch. Dezelfde teamspirit, mentaliteit & nuchtere aanpak – en ja, ook het kopje koffie – vindt u terug bij ons.

Vol enthousiasme gaan wij dit avontuur aan, samen met u. U gaat merken dat wij dezelfde “succescocktail” als voorheen serveren, maar we verrassen u graag met alle innovaties en nieuwe prestaties die we in petto hebben. Neem contact op met ons en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw onderzoeksvraag.

Eén sterk onderzoekshuis met liefde voor het vak!
Bij zowel Team Vier als bij DirectResearch zit de liefde voor onderzoek in het DNA. Jeroen Jansen en Peter van de Vijver, directie van DirectResearch: “Wat ons vanaf het begin van onze samenwerking opviel is de vergelijkbare kernwaarden van de twee bedrijven, maar ook de culturele overeenkomsten: passie voor onderzoek en streven naar kwaliteit en optimale aansluiting bij de wensen en behoeften van onze klanten staan altijd centraal. Dit vormt het fundament van het vernieuwde DirectResearch waarin de twee bedrijven gezamenlijk meer dan 50 jaar onderzoekservaring samen brengen en elkaar optimaal aanvullen: het beste van beide werelden”. Voor de huidige klanten van Team Vier verandert er weinig. Jeannetta Berghahn, directie van Team Vier, blijft voor klanten het aanspreekpunt: “We blijven met dezelfde passie onze loyale klantenkring voorzien van de laatste inzichten op basis van kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek, waarbij er door de fusie nog meer mogelijkheden ontstaan op gebied van innovatieve onderzoeksmethoden en rapportagemogelijkheden.”

Eén merknaam binnen de ME Research Group
Het samen verder gaan stelt Team Vier en DirectResearch in staat om niet alleen alle kennis en expertise samen te brengen en te benutten voor haar opdrachtgevers, maar het is ook een stevige basis om de groeiambities voor de komende jaren waar te maken. Er is gekozen voor de merknaam DirectResearch vanwege de internationale ambities. Het management van het nieuwe DirectResearch wordt gevormd door Peter van de Vijver (Research Director), Jeroen Jansen (Commercial Director) en Jeannetta Berghahn (Client Director). Jeannetta Berghahn: “In mijn nieuwe rol als Client Director ligt de focus op bestaande klanten en hoe we hen nog beter kunnen bedienen met de grote diversiteit aan kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksoplossingen. Dat is waar ik al meer dan 30 jaar veel energie van krijg.”


--
Voor meer informatie over dit bericht overname kunt u terecht bij Peter van de Vijver (06 27 86 55 67), Jeroen Jansen (06 52 58 57 40) van DirectResearch of Jeannetta Berghahn (06 51 07 58 54) van Team Vier .

Overige berichten

DirectResearch en Team Vier fuseren; gaan verder onder één merknaam
43% NEDERLANDERS KENT HET WILHELMUS NIET UIT HET HOOFD
#IKLEESTHUIS SLAAT BIJZONDER GOED AAN
PERSBERICHT - ME Research Group neemt Team Vier over
ANDERE WEGGEBRUIKERS GROOTSTE AFLEIDING ACHTER HET STUUR
BUMPERKLEVERS EN SMARTPHONEGEBRUIK BRON VAN ERGERNIS
MBO- en VMBO-scholieren steken minder tijd in hun huiswerk, maar hebben het vaker af
Drie op de tien 16- en 17-jarige scholieren drinken wekelijks alcohol
Niet in alle 16- en 17-jarigen schuilt een Greta Thunberg
Teamvier gaat verder met collega DirectResearch

TEAM VIER GAAT VERDER MET COLLEGA DIRECTRESEARCH: JE VINDT ONS OP DIRECTRESEARCH.NL

Team Vier & DirectResearch zijn per 1 januari 2021 gefuseerd. Na een succesvolle samenwerking binnen de ME Research Group gaan wij nu verder onder de naam van onze compagnon: DirectResearch. 

U kunt bij ons terecht voor dezelfde service die u gewend bent vanuit Team Vier. Één sterk onderzoekshuis van kennis, kunde en vaardigheid. Wij refereren u graag door naar de pagina van DirectResearch. 

Hier staan wij voor u klaar, zoals u gewend bent, om uw onderzoeksvraag zo goed mogelijk te behandelen.  
 

Ga naar DirectResearch