Team Vier gecertificeerd voor ISO 27001-norm voor Informatiebeveiliging

Publicatiedatum: 16-01-2018

Wij verwerken dagelijks informatie voor en over onze klanten. Uiteraard behandelen wij deze informatie altijd vertrouwelijk. Omdat wij informatiebeveiliging erg serieus nemen, willen wij onze klanten ook daadwerkelijk een hoog beveiligingsniveau kunnen garanderen en hebben we ongeveer een jaar geleden besloten om voor de ISO 27001-norm op te gaan. Klanten weten dan dat informatie met een gerust hart aan ons toevertrouwd kan worden.

De directie van Team Vier, onze HR-functionaris en Allegro (automatisering) zijn onder leiding van het kwaliteitsteam aan de slag gegaan. Het veranderproces dat in werking gezet werd had betrekking op al onze collega’s en sommige van onze leveranciers. Alle betrokkenen werden op verschillende momenten en op verschillende manieren door het kwaliteitsteam op de hoogte gebracht van de voortgang en de voor hen van belang zijnde wijzigingen (in manier van werken).

Ons kwaliteitsteam (Famke Tolhuis en Lisanne Hickendorff) heeft met genoegen aan dit traject gewerkt. Door een intensieve samenwerking met alle betrokkenen zijn wij binnen 10 maanden gecertificeerd voor ISO 27001 voor Informatiebeveiliging.


Het enthousiasme van Team Vier in onze samenwerking inzake hun ISO 2700-normering heeft ons het laatste zetje gegeven om ook zelf voor deze mooie normering te gaan.”

 

Patrick Baas, directeur-eigenaar Allegro automatisering.


 

Overige berichten

Team Vier voldoet opnieuw aan de kwaliteitseisen voor marktonderzoek en Access Panels
Automobilist is bang om te rijden tijdens jaarwisseling
Hoe zijn bedrijven voorbereid op de nieuwe privacyregels? – Ons onderzoek voor Microsoft
Onderzoek: 1 op 4 slaat slag op Black Friday en Cyber Monday
Bijna de helft van het mkb worstelt met vinden juiste kandidaat
Nederlander gehecht aan auto: 2 op de 10 kan geen dag zonder
Twee op vijf Nederlandse jongeren seksueel actief
Helft automobilisten ergert zich aan smartphonegebruik medeweggebruikers
Nederlandse jongere dagelijks drie uur op social media