Team Vier gecertificeerd voor ISO 27001-norm voor Informatiebeveiliging

Publicatiedatum: 16-01-2018

Wij verwerken dagelijks informatie voor en over onze klanten. Uiteraard behandelen wij deze informatie altijd vertrouwelijk. Omdat wij informatiebeveiliging erg serieus nemen, willen wij onze klanten ook daadwerkelijk een hoog beveiligingsniveau kunnen garanderen en hebben we ongeveer een jaar geleden besloten om voor de ISO 27001-norm op te gaan. Klanten weten dan dat informatie met een gerust hart aan ons toevertrouwd kan worden.

De directie van Team Vier, onze HR-functionaris en Allegro (automatisering) zijn onder leiding van het kwaliteitsteam aan de slag gegaan. Het veranderproces dat in werking gezet werd had betrekking op al onze collega’s en sommige van onze leveranciers. Alle betrokkenen werden op verschillende momenten en op verschillende manieren door het kwaliteitsteam op de hoogte gebracht van de voortgang en de voor hen van belang zijnde wijzigingen (in manier van werken).

Ons kwaliteitsteam (Famke Tolhuis en Lisanne Hickendorff) heeft met genoegen aan dit traject gewerkt. Door een intensieve samenwerking met alle betrokkenen zijn wij binnen 10 maanden gecertificeerd voor ISO 27001 voor Informatiebeveiliging.


Het enthousiasme van Team Vier in onze samenwerking inzake hun ISO 2700-normering heeft ons het laatste zetje gegeven om ook zelf voor deze mooie normering te gaan.”

 

Patrick Baas, directeur-eigenaar Allegro automatisering.


 

Overige berichten

43% NEDERLANDERS KENT HET WILHELMUS NIET UIT HET HOOFD
#IKLEESTHUIS SLAAT BIJZONDER GOED AAN
PERSBERICHT - ME Research Group neemt Team Vier over
ANDERE WEGGEBRUIKERS GROOTSTE AFLEIDING ACHTER HET STUUR
BUMPERKLEVERS EN SMARTPHONEGEBRUIK BRON VAN ERGERNIS
MBO- en VMBO-scholieren steken minder tijd in hun huiswerk, maar hebben het vaker af
Drie op de tien 16- en 17-jarige scholieren drinken wekelijks alcohol
Niet in alle 16- en 17-jarigen schuilt een Greta Thunberg
COACHING POPULAIRDER DAN OOIT: BIJNA KWART NEDERLANDERS GAAT OF GING NAAR EEN COACH