Nieuws

Publicatie Team Vier in IJMR

Namens Team Vier heeft Remco Frerichs tezamen met Peter Lugtig (Universiteit Utrecht), Gerty Lensvelt-Mulders (Universiteit voor Humanistiek) en Assyn Greven (Quint Result) een artikel gepubliceerd in de International Journal of Market Research.
Lees meer >

Team Vier deelnemer The Energy Challenge

Team Vier doet op maandag 10 oktober mee aan The Energy Challenge, een wereldwijd klimaatinitiatief dat personen en organisaties helpt bij het terugbrengen van hun CO2-uitstoot.
Lees meer >

Overijsselaar ervaart minder hinder

De Overijsselaar ervaart minder milieuhinder dan in 2007. Geluidhinder blijft de meest voorkomende vorm van milieuhinder. Dit blijkt uit onderzoek dat Team Vier in het eerste kwartaal van 2011 heeft uitgevoerd in opdracht van de provincie Overijssel.  
Lees meer >

Team Vier evalueert AIS-apparatuur

Rijkswaterstaat Dienst Zuid-Holland heeft het evalueren van drie pilots met AIS-apparatuur opgedragen aan een consortium, waarvan ook Team Vier deel uitmaakt. Het consortium staat onder leiding van Advin.
Lees meer >

Biologische boeren boeren beter

Niet alleen biologisch gehouden dieren, maar ook biologische boeren zijn gelukkiger, zo blijkt uit onderzoek naar het Boerengeluk van biologische boeren. Onderzoeksbureau Team Vier voerde dit onderzoek uit in opdracht van Wakker Dier.
Lees meer >

Commissaris van de Koningin onbekend

Een ruime meerderheid van de ondervraagden in een enquête van Team Vier heeft, net als in 2007, geen idee wie de Commissaris van de Koningin in de eigen provincie is. Team Vier voerde het onderzoek op eigen initiatief uit.   
Lees meer >

'KING Keurmerk Burgeronderzoeken' voor Team Vier

Vanaf 1 januari 2011 mogen vijf onderzoekbureaus het KING Keurmerk “Uitvoering Burgeronderzoeken Waarstaatjegemeente.nl” voeren.
Lees meer >

Team Vier steunt Stichting WINS

Team Vier verstuurt dit jaar geen (digitale) kerstkaarten, maar heeft inmiddels een bedrag gedoneerd aan de Stichting WINS.
Lees meer >

Team Vier adopteert kerstboom

Trouwe bezoekers van ons kantoorpand weten het al: de laatste weken van december wordt de entrée traditiegetrouw opgefleurd met een kerstboom. Dit jaar heeft Team Vier voor het eerst een kerstboom geadopteerd.  
Lees meer >

Nederlanders ontvluchten koude winter

Meer dan vorig jaar ontvluchten Nederlanders de koude winter. Maar liefst 55% van de vakantiegangers die kiezen voor een zonvakantie geeft “het ontvluchten van de kou” als reden.
Lees meer >