Nieuws

Commissaris van de Koningin onbekend

Een ruime meerderheid van de ondervraagden in een enquête van Team Vier heeft, net als in 2007, geen idee wie de Commissaris van de Koningin in de eigen provincie is. Team Vier voerde het onderzoek op eigen initiatief uit.   
Lees meer >

'KING Keurmerk Burgeronderzoeken' voor Team Vier

Vanaf 1 januari 2011 mogen vijf onderzoekbureaus het KING Keurmerk “Uitvoering Burgeronderzoeken Waarstaatjegemeente.nl” voeren.
Lees meer >

Team Vier steunt Stichting WINS

Team Vier verstuurt dit jaar geen (digitale) kerstkaarten, maar heeft inmiddels een bedrag gedoneerd aan de Stichting WINS.
Lees meer >

Team Vier adopteert kerstboom

Trouwe bezoekers van ons kantoorpand weten het al: de laatste weken van december wordt de entrée traditiegetrouw opgefleurd met een kerstboom. Dit jaar heeft Team Vier voor het eerst een kerstboom geadopteerd.  
Lees meer >

Nederlanders ontvluchten koude winter

Meer dan vorig jaar ontvluchten Nederlanders de koude winter. Maar liefst 55% van de vakantiegangers die kiezen voor een zonvakantie geeft “het ontvluchten van de kou” als reden.
Lees meer >

Onderzoek en PR: vriend of vijand?

De presentatie van Jeannetta Berghahn (Team Vier) en Klaske Woolthuis (Europeesche Verzekeringen) tijdens het MIE is beoordeeld met een 7,7. Met deze beoordeling scoort de workshop 0,3 punten hoger dan het gemiddelde!
Lees meer >

Goede doelen blij met donaties panelleden Team Vier

In 2009 is Team Vier overgestapt op een nieuwe manier van panelbeloning. Voorheen kregen onze panelleden als dank voor hun deelname aan onze onderzoeken hun vergoeding uitgekeerd in VVV-cadeaubonnen.
Lees meer >

Team Vier actief op MIE

Team Vier geeft, net als in 2008 en 2009, acte de présence op het MIE. Op woensdag 24 november sponsort Team Vier de lunch en verzorgt Jeannetta Berghahn een workshop.
Lees meer >

Kwaliteitsonderzoek VGP

Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) doet voor de tweede keer onderzoek naar de kwaliteit van postvervoerders in Nederland.
Lees meer >

Presentatie Nationale Dag van de Brievenbusreclame

De Nationale Dag van de Brievenbusreclame ligt alweer even achter ons, maar de film van het optreden van Jeannetta Berghahn, directeur van Team Vier, willen we u niet onthouden.
Lees meer >