Nieuws

Onderzoek en PR: vriend of vijand?

De presentatie van Jeannetta Berghahn (Team Vier) en Klaske Woolthuis (Europeesche Verzekeringen) tijdens het MIE is beoordeeld met een 7,7. Met deze beoordeling scoort de workshop 0,3 punten hoger dan het gemiddelde!
Lees meer >

Goede doelen blij met donaties panelleden Team Vier

In 2009 is Team Vier overgestapt op een nieuwe manier van panelbeloning. Voorheen kregen onze panelleden als dank voor hun deelname aan onze onderzoeken hun vergoeding uitgekeerd in VVV-cadeaubonnen.
Lees meer >

Team Vier actief op MIE

Team Vier geeft, net als in 2008 en 2009, acte de présence op het MIE. Op woensdag 24 november sponsort Team Vier de lunch en verzorgt Jeannetta Berghahn een workshop.
Lees meer >

Kwaliteitsonderzoek VGP

Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) doet voor de tweede keer onderzoek naar de kwaliteit van postvervoerders in Nederland.
Lees meer >

Presentatie Nationale Dag van de Brievenbusreclame

De Nationale Dag van de Brievenbusreclame ligt alweer even achter ons, maar de film van het optreden van Jeannetta Berghahn, directeur van Team Vier, willen we u niet onthouden.
Lees meer >

VIP/Doc: De reclamefolder floreert

Brievenbusreclame is gemeten naar bruto bestedingen het derde medium, na televisie en dagbladen. Tweederde komt voor rekening van geadresseerde brievenbusreclame, de rest is ongeadresseerd. De folder floreert in tijden van economische stagnatie.
Lees meer >

J/M onderzoek: Ouders hebben faalangst

Bijna alle ouders (88 procent) vinden het ouderschap vermoeiend en ervaren het als stressvol. Ze hebben regelmatig het gevoel het niet goed te doen. Een derde denkt zelfs ronduit tekort te schieten.
Lees meer >

Veel koffers onbeveiligd

Het jaarlijkse zomeronderzoek van Europeesche Verzekeringen wijst uit dat 42% van alle Nederlanders de koffers niet beveiligt tijdens een buitenlandse reis. Slechts één op de drie (39%) beveiligt de koffer met een extra slot, en bijna drie op de tien doet dat met een band (29%).
Lees meer >

De beste sprekers en NIMA-evenementen van 2010

NIMA vraagt na elke bijeenkomst aan de deelnemers om een evaluatieformulier in te vullen. Team Vier heeft de uitkomsten van de eerste helft van 2010 weer op een rij gezet.
Lees meer >

Grafisch Weekblad: Recessie raakt reclamefolder niet

In het Grafisch Weekblad van 28 juli 2010 is een artikel gepubliceerd over de reclamefolder. Auteur van het artikel is Peter Zwetsloot. Onderzoeksresultaten van Team Vier worden in het artikel, bij monde van Jeannetta Berghahn, toegelicht.
Lees meer >