Nieuws

Veel koffers onbeveiligd

Het jaarlijkse zomeronderzoek van Europeesche Verzekeringen wijst uit dat 42% van alle Nederlanders de koffers niet beveiligt tijdens een buitenlandse reis. Slechts één op de drie (39%) beveiligt de koffer met een extra slot, en bijna drie op de tien doet dat met een band (29%).
Lees meer >

De beste sprekers en NIMA-evenementen van 2010

NIMA vraagt na elke bijeenkomst aan de deelnemers om een evaluatieformulier in te vullen. Team Vier heeft de uitkomsten van de eerste helft van 2010 weer op een rij gezet.
Lees meer >

Grafisch Weekblad: Recessie raakt reclamefolder niet

In het Grafisch Weekblad van 28 juli 2010 is een artikel gepubliceerd over de reclamefolder. Auteur van het artikel is Peter Zwetsloot. Onderzoeksresultaten van Team Vier worden in het artikel, bij monde van Jeannetta Berghahn, toegelicht.
Lees meer >

Nederlander goed voorbereid op reis

Nu het WK voetbal achter de rug is, is de grote vakantie uittocht begonnen. Afgelopen zaterdag zijn maar liefst 1.000.000 Nederlanders op vakantie gegaan.
Lees meer >

VGP gunt kwaliteitsonderzoek aan Team Vier

Recent heeft de VGP bekend gemaakt dat zij het kwaliteitsonderzoek zal laten uitvoeren door Team Vier.
Lees meer >

Nederlander zit thuis voor de buis tijdens het WK

Een ruime meerderheid van de Nederlanders is van plan om tijdens het WK voetbal een of meerdere wedstrijden te bekijken (70%).
Lees meer >

Mark Rutte meest 'besproken' man in sociale media

Weblogs, fora en netwerken als hyves, LinkedIn en twitter. Het zijn voorbeelden van sociale media waarin ‘het’ vandaag de dag gebeurt. Mensen, jong en oud, delen er hun mening met elkaar.
Lees meer >

Facts & figures brievenbusreclame

In een drukbezochte Philharmonie in Haarlem heeft Jeannetta Berghahn vandaag de meest recente feiten en cijfers over brievenbusreclame gepresenteerd.
Lees meer >

Nederlander wil Tweede Pinksterdag vrij blijven

Ondanks het feit dat slechts 3% van de Nederlanders naar de kerk gaat, wil de helft van de Nederlandse bevolking niet dat Tweede Pinksterdag wordt vervangen door een jaarlijkse vrije dag op 5 mei.  
Lees meer >

Politieke pieken op internet

In de Clou, het vakblad voor de marketing-intelligence business, van mei 2010 is een artikel over SoPinie te lezen.  
Lees meer >