Nieuws

‘Eerlijkheid bij sollicitaties’: bijna één op de tien jokt op cv

Bijna een op de tien werkende Nederlanders jokt weleens op zijn cv, zo blijkt uit onderzoek van Team Vier in opdracht van CV.nl. Maar liefst negen procent van de respondenten gaf aan weleens te jokken op het cv, om zo de gewilde baan te bemachtigen. Opvallend is dat sollicitanten tussen de achttien en 34 jaar het meest jokken (elf procent), terwijl de sollicitanten in de leeftijdsgroep 35-49 jaar het minst vaak ervoor kiezen iets op hun cv weg te poetsen of mooier te maken (zes procent).
Lees meer >

Smartphonegebruik grootste ergernis in het verkeer

Mannen storen zich vaker aan linksrijders, vrouwen vaker aan automobilisten met smartphone Slaperigheid, andere weggebruikers en smartphone grootste afleidingen achter het stuur In de auto zijn medeweggebruikers regelmatig een bron van frustratie, zo blijkt uit onderzoek* van online verzekeraar Allsecur. Van bumperklevers tot langzame rijders en van snelheidsduivels tot onnodig linksrijders; Nederlanders ergeren zich groen en geel achter het stuur. De grootste ergernis? De helft (53%) van de Nederlanders stoort zich voornamelijk aan automobilisten die met hun smartphone bezig zijn, gevolgd door bumperklevers (46%).
Lees meer >

Mannen meer behoefte aan hulp bij inparkeren dan vrouwen

Park assist, Adaptive Cruise Control (ACC) en Lane Departure Warning System (LDWS); steeds meer auto’s zijn anno 2018 uitgerust met sensoren en automatische functies. Deze technische snufjes maken het autorijden niet alleen veiliger maar ook een stuk gemakkelijker. Online verzekeraar Allsecur onderzocht welke slimme functies het meest worden gewaardeerd door Nederlandse automobilisten. Zo blijkt uit het door Team Vier uitgevoerde onderzoek dat een kwart (24%) van de Nederlanders parkeersensoren een absolute musthave vindt in de auto. Een automatisch noodremsysteem wordt als meest veilige toevoeging gezien (52%).
Lees meer >

Nederlander onwetend over gebruik groene kaart

Is de groene kaart altijd groen? In welke landen is deze verplicht en hoe lang is de groene kaart geldig? De Nederlander heeft eigenlijk geen idee, zo blijkt uit onderzoek van online verzekeraar Allsecur , uitgevoerd door Team Vier. Ruim een op de drie (37%) is in de veronderstelling dat een groene kaart ook altijd groen van kleur is. Hoe ouder de automobilist, des te vaker dit als waarheid wordt aangenomen. Twee derde (67%) van de Nederlanders is er daarnaast van overtuigd dat een groene kaart verplicht is om in Nederland in de auto te hebben liggen.
Lees meer >

Driekwart gebruikt zelfde wachtwoord voor verschillende accounts

Wachtwoorden, wie wordt er niet gek van? De gemiddelde Nederlander heeft 25 online accounts om bijvoorbeeld in te loggen bij de bank, sociale media en webshops.
Lees meer >

Hoe Ymere data integreert in dagelijkse bedrijfsvoering om de klanttevredenheid te verhogen

Ymere is een grote woningcorporatie in de Metropoolregio Amsterdam. De organisatie werkt aan goede en betaalbare huisvesting voor mensen met een beperkt inkomen.
Lees meer >

Peiling onderzoeksbureau: Groep de Mos de grootste in Den Haag

Het toonaangevende marktonderzoeksbureau Team Vier peilt de Haagse lokale partij Groep de Mos / Hart voor Den Haag als de grootste partij van de stad. Met 7 zetels staat de partij daarmee 1 zetel voor op de VVD. Op de derde en vierde plek volgen GroenLinks (6) en D66 (5).
Lees meer >

Kwaliteit postbezorging in Nederland gestegen

De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) toont met haar jaarlijks onderzoek aan dat de kwaliteit van postbezorging in Nederland in 2017 in vergelijking met 2016 is gestegen.
Lees meer >

Team Vier voldoet opnieuw aan de kwaliteitseisen voor marktonderzoek en Access Panels

Wij zijn al vele jaren gecertificeerd voor de ISO-normering voor Marktonderzoek (ISO 20252) en Access panels (ISO 26362). Elke drie jaar vindt er een externe audit plaats. Tijdens een externe audit beoordeelt een extern toetsingsbureau ons kwaliteitssysteem en wordt beoordeeld in hoeverre het kwaliteitssysteem in de praktijk functioneert.
Lees meer >

Team Vier gecertificeerd voor ISO 27001-norm voor Informatiebeveiliging

Wij verwerken dagelijks informatie voor en over onze klanten. Uiteraard behandelen wij deze informatie altijd vertrouwelijk. Omdat wij informatiebeveiliging erg serieus nemen, willen wij onze klanten ook daadwerkelijk een hoog beveiligingsniveau kunnen garanderen en hebben we ongeveer een jaar geleden besloten om voor de ISO 27001-norm op te gaan. Klanten weten dan dat informatie met een gerust hart aan ons toevertrouwd kan worden.
Lees meer >