Nieuws

Onderzoek parkeren en autobezit in Rotterdam

Recent hebben we een grootschalig onderzoek uitgevoerd over autobezit en parkeren in Rotterdam. Voor het onderzoek zijn inwoners van het centrum van de stad, alsmede van de Kop van Zuid uitgenodigd.
Lees meer >

Ruime meerderheid jongeren op telefoon voor slapen gaan

En telefoon wordt bij wakker worden meteen weer opgepakt Een meerderheid van de 16- en 17-jarige Nederlandse jongeren gebruikt het laatste uur voordat zij gaan slapen op doordeweekse dagen hun telefoon (68%). Bovendien kijken bijna twee op de vijf jongeren na het wakker worden meteen weer op hun telefoon (37%). Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Team Vier onder ruim 500 16- en 17-jarige Nederlanders. Het onderzoek is opgezet in samenwerking met jongeren van het Haagse Christelijk Lyceum Zandvliet.
Lees meer >

Automobilisten overschatten kennis van verkeersregels in buitenland

Moet er in Frankrijk nu wel of niet een alcoholtest in je auto liggen? En hoe zit het met een verbanddoos? Moet die mee naar Duitsland? Uit Het Grote Auto&Verkeer Onderzoek van Allsecur uitgevoerd door Team Vier blijkt dat er onder Nederlandse automobilisten nog veel onduidelijkheid is over wat er wel en niet in de auto moet liggen.
Lees meer >

Man traditioneel achter het stuur op weg naar vakantie

Bijna de helft van de Nederlandse automobilisten gaat dit jaar met de auto op vakantie. Voor de reis kiest men nog steeds voor een traditionele rolverdeling. In de meeste gevallen is het de man die de autoreis op zich neemt. Dat blijkt uit het Grote Auto&Verkeer Onderzoek van Allsecur uitgevoerd door Team Vier. 
Lees meer >

Nieuw bij Team Vier

Het team van Team Vier is recent uitgebreid met twee nieuwe medewerkers!  Omdat we vanuit Team Vier het belangrijk vinden te investeren in de ontwikkeling van mensen hebben we een nieuwe HR manager aangesteld. Daarnaast hebben we ook een extra supervisor voor het telefonische onderzoek aangetrokken. Tamara Rijnenberg en Kevin van Stralen stellen zich graag voor. 
Lees meer >

Hinderbelevingsonderzoek Schiphol

In opdracht van de Omgevingsraad Schiphol (ORS) heeft Team Vier, net als in 2013, een hinderbelevingsonderzoek uitgevoerd. Voor het onderzoek zijn ruim 1.000 omwonenden in de omgeving van Schiphol bevraagd over hun woonomgeving, beleving van geluidbronnen en eventuele hinder door vliegtuiggeluid.
Lees meer >

De rol van de folder in de customer journey

Uniek onderzoek naar de effecten van de reclamefolder Tijdens het nationale Brievenbus Reclame Congres heeft Team Vier een presentatie verzorgd over de effectiviteit van  reclamefolders en de rol die ze spelen in de customer journey van consumenten.
Lees meer >

Meer dan helft van de Nederlanders verwacht baan niet kwijt te raken door automatisering

Meerderheid is positief en denkt zijn of haar baan de komende tien jaar niet te verliezen aan een robot, computer of algoritme. Amsterdam, 4 april 2017 – Meer dan de helft (57 procent) van de Nederlanders maakt zich nog niet druk om de opkomende automatisering op de arbeidsmarkt. Toch verwacht bijna twee derde (67 procent) wel dat automatisering en de opkomst van nieuwe technologieën de komende tien jaar van invloed zullen zijn op de arbeidsmarkt. Slechts veertien procent van de Nederlanders is bang de komende tien jaar zijn of haar baan te verliezen aan een robot, computer of algoritme. Dat blijkt uit onderzoek van Indeed, de nummer 1-vacaturesite ter wereld, in samenwerking met onderzoeksbureau Team Vier.
Lees meer >

Team Vier breidt uit!

Het team van Team Vier is recent uitgebreid met drie nieuwe medewerkers! Zij stellen zich graag zelf even aan je voor.
Lees meer >

Merken met de best ervaren service

In het tijdperk van “digital first” besteden veel merken terecht veel aandacht aan de “digital transformation”  van hun organisaties. Een gevaar hierbij is dat je als merk zo opgaat in de technische mogelijkheden dat je de menselijke maat uit het oog verliest. De toekomst is digitaal én menselijk (zie: “When digital becomes human” van Steven van Belleghem).
Lees meer >

< vorige 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 volgende >