Panel

Gezocht: mensen met een eigen mening

Ben je 15 jaar of ouder? Dan telt jouw mening! Veel bedrijven en organisaties in Nederland vragen ons van Team Vier om onderzoek te doen naar bijvoorbeeld klanttevredenheid op producten of dienstverlening. Om dat goed te kunnen meten, zijn we altijd op zoek naar mensen die als panellid voor ons willen werken.

Dat is precies wat we van je vragen: je mening over verschillende onderwerpen. We gaan je niks verkopen. En je persoonlijke gegevens worden nooit doorgegeven aan anderen. Zo is je privacy dus volledig gewaarborgd.

Wat en Wanneer

Aan welke vormen van onderzoek je mee zou willen werken bepaal je zelf. Wij bieden onder andere online, telefonisch en face-to-face onderzoek aan.

Vergoeding

Voor je medewerking aan een onderzoek ontvang je een vergoeding op basis van een puntentelling. Wanneer je onderzoek 10 minuten duurt, krijg je 20 punten. Heb je 210 punten gespaard, dan ontvang je  een vergoeding van 10 euro. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag op je rekening te laten storten, het bedrag over te maken aan een door ons geselecteerde goede doelenorganisatie of om het bedrag te verzilveren in een bon van bol.com.

Weet je genoeg en wil je direct aan de slag? Klik dan hier.

 

Ga naar panel login

 

Famke Tolhuis:

 

“Je bent welkom met je eerlijke en opbouwende mening. Die is enorm waardevol! Als Team Vier Panellid draag je bij aan de kwaliteitsverbetering van producten of diensten van uiteenlopende bedrijven en organisaties.”