Telefonisch onderzoek

Door 35 jaar ervaring met telefonisch onderzoek mogen wij ons specialist noemen. Dagelijks interviewen wij diverse doelgroepen voor opdrachtgevers uit allerlei branches in ons in-house callcenter.

Telefonisch onderzoek leent zich bij uitstek voor onderzoek onder moeilijk bereikbare doelgroepen. Denk aan respondenten die online minder responderen of onvoldoende in panels vertegenwoordigd zijn, zoals zakelijke doelgroepen. Wanneer extra uitleg en verdieping nodig zijn om een onderzoek goed uit te voeren bieden interviewers dé uitkomst. 

Wij geven u vier redenen om telefonisch onderzoek bij Team Vier uit te laten voeren.

 

Een ervaren en betrokken team

Onze ervaren supervisor werkt met een interviewteam dat ook de meest specialistische onderzoeken aankan. Onze interviewers worden nauwkeurig geselecteerd en krijgen een uitgebreide interne training.

U kunt natuurlijk van ons verwachten dat wij strenge kwaliteitscontroles uitvoeren. Wij hebben onze gesprekscontroles en feedbackprocedures dan ook stevig verankerd zitten in de dagelijkse praktijk, zoals uit onze ISO-normering blijkt.

 

Een professioneel en prettig gesprek

Een goede interviewer slaat de balans tussen een professioneel en een prettig gesprek. Daarom bieden de interviewers een luisterend oor én komen ze met de juiste doorvraag. Onze aandacht voor uw doelgroep ziet u terug in de responspercentages en de datakwaliteit.

 

Snelle en diepgaande inzichten

Wij leveren u snel betrouwbare, kwantitatieve inzichten - mét een kwalitatieve dimensie. Luister mee naar de gesprekken om uw klanten direct te horen spreken over hun ervaring en ontvang heldere quotes die de beoordelingen die u ontvangt in context plaatsen. Daarbij staan wij ons er op voor dat uw doelgroep door onze persoonlijke benadering met een prettig gevoel achterblijft na het onderzoek.

 

Focus op service

Wat kunt u verwachten van onze service?

 

We halen alles uit uw doelgroep

Bel tijdens een online survey een selectie respondenten om de verdieping te zoeken of de respons te verhogen onder voor u belangrijke of moeilijke doelgroepen.

 

Bij ons wordt u ontzorgd en blijft u up-to-date

Onderzoek uitbesteden een black box? Niet bij ons. Team Vier is een partner: Samen volgen we de voortgang en ontwikkeling van uw onderzoek.

 

Maatwerk was nog nooit zo flexibel en snel

Uw onderzoek wordt op uw manier uitgevoerd. We schakelen snel wanneer een andere benadering u nog meer oplevert. 

 

We enquêteren niet, we onderzoeken

Ons ervaren interviewteam vraagt niet alleen door, maar gaat op zoek naar het hele verhaal. Dat ziet u terug in de datakwaliteit.

 

DIRECT CONTACT

 

    * verplichte velden